Skara kommun, Kommunledningsförvaltningen

Förvaltningen ansvarar för stöd till verksamheterna inom områdena ekonomi och kvalitet, tillväxt och näringsliv, HR och kommunikation, digitalisering och utveckling, juridik och informationssäkerhet, kansli och kontaktcenter. Tillsammans ger vi stöd till verksamheterna i kommunen, ansvarar för strategiska uppdrag och ger service till våra invånare.

Beskrivning

Kontaktcenter i Skara utgör idag navet i vårt Stadshus och rymmer växel, service mot medborgaren samt turistinformation.

Vi söker nu en person som vill vara med och utveckla Skaras kontaktcenter när det är dags att ta nästa steg i att utveckla kontakcenters roll gentemot kommunens verksamheter och medborgarnas förväntningar.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att vara ansvarig för att utveckla och driva kontaktcenter i Skara kommun. Du arbetar under Kommunikationschefen men har det övergripande ansvaret för verksamheten. Inledningsvis kommer tjänsten att ha ett projektuppdrag för att utveckla kontaktcenters roll . Därefter ansvarar du för att driva utvecklingen av kontaktcenter och den dagliga verksamheten. Det kommer även innebära praktiskt arbete i verksamhetens arbetsuppgifter. Du kommer ingå i en arbetsgrupp som idag består av tre medarbetare som arbetar med växel och telefoni samt två medarbetare som arbetar med turismfrågor. I tjänsten kommer det även krävas samverkan internt med kommunens olika verksamheter samt utveckla samverkan kring kontaktcenter i Skaraborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har som har tidigare erfarenhet av projektledning samt tidigare erfarenhet av arbetsledande roll. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en kommunal verksamhet ses detta som meriterande. Du har dokumenterad erfarenhet av service och arbete med kundfokus, gärna från kundtjänst.

Eftergymnasialutbildning gärna med inriktning inom projektledning, information.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du:

Är en social person som tycker om att bygga nätverk och sociala relationer.

Du gillar att driva utvecklings och förändringsarbete

Har förmåga att driva en digital verksamhetsutveckling gällande service och bemötande

Inser vikten av ett kundfokus i verksamheten

Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i tal och skrift, för tjänsten krävs goda kunskaper i svenska språket och gärna ytterligare språkkunskaper.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/21
Kontakt
  • Peter Blom Kommunikationschef 0511-32040
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0511-320 00
Publicerat 2021-03-11
Sista ansökningsdag 2021-04-01

Tillbaka till lediga jobb