Skara kommun, Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling.

Våra ledord är
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Rehabenheten är ett glatt gäng på 14 personer, varav 7 arbetsterapeuter som gärna ser dig som sökande. Vi är placerade tillsammans med sjuksköterskor och har nära tillgång till geriatriker som arbetar med hemsjukvård.

 

Ditt uppdrag

Som arbetsterapeut arbetar du med rehabilitering/habilitering av människor som har nedsatt förmåga att utföra sina dagliga aktiviteter. Du gör bedömning och beslutar om behandling, förskriver hjälpmedel samt gör uppföljningar. Målet är att tillsammans med patienten, hitta lösningar att klara sina vardagliga aktiviteter och öka förutsättningarna för ett aktivt och självständigt liv. 

Du handleder och informerar patienter, närstående och personal i rehabiliteringsfrågor samt utbildar omsorgspersonal och deltar vid vårdplaneringar. Du har ett nära samarbete med fysioterapeuter, sjuksköterskor, biståndshandläggare, enhetschefer, omsorgspersonal och hemsjukvårdsläkare.

 

Vem är du?

Du behöver tycka om att samarbeta med olika professioner och även kunna arbeta självständigt och vara flexibel. Vi söker dig som är trygg i din person och du skall vara mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Att kunna inspirera och vägleda andra är en del i arbete.

Dokumentation sker i procapita och patienterna finns på olika platser i kommunen, varav goda datorkunskaper och körkort är ett krav.

Som arbetsterapeut i Skara kommun är du en av våra ambassadörer och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi söker nu dig som vill ha ett omväxlande och meningsfullt jobb med möjlighet att göra skillnad


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Villkor

Anställningen är tillsvidare på 100%. Tillträde 2021-05-01 eller enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-05-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/16
Kontakt
  • Johanna Bohrén, 0511-32398
Facklig företrädare
  • Annika Månsson Sveriges Arbetsterapeuter, 0511-32667
Publicerat 2021-02-19
Sista ansökningsdag 2021-03-07

Tillbaka till lediga jobb