Skara kommun, Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling.

Vi behöver ledare som inspireras av att leda genom andra för att skapa fantastiska resultat och för att säkerställa en god service till våra medborgare.

Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Ditt uppdrag

Vår medarbetare ska vara föräldraledig och vi söker nu en vikarierande enhetschef på Vallehemmet i Axvall. Som enhetschef ingår Du i äldreomsorgens ledningsgrupp och arbetar i team tillsammans med övriga enhetschefer. Du är direkt underställd avdelningschefen för äldreomsorg och verksamheten styrs utifrån omsorgsnämndens mål.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du arbetsgivaransvar för verksamhet, ekonomi och personal. Ditt uppdrag är att leda och utveckla arbetet i äldreomsorgen på ett kvalitetssäkert sätt utifrån gällande mål och visioner. Tillsammans med medarbetare verkar du för att skapa effektiva arbetsformer för att möta framtidens krav på arbetskraft och kompetens.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för ledarskap och som med våra ledord som utgångspunkt strävar mot våra gemensamma mål. För att lyckas är du en självklar förebild, lyhörd och har en förmåga att ta tillvara på medarbetarnas drivkrafter och vilja till utveckling. Du skapar goda relationer och förtroende genom att vara tydlig och våga sätta gränser.

För att lyckas i rollen som ledare behöver du

Du som söker ska ha lämplig högskoleutbildning och gärna tidigare erfarenhet av arbetsledning, gärna från vård och omsorg. En förutsättning för att lyckas är att du har tillräcklig ekonomisk kunskap för att leda verksamheten. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Anställningen är ett vikariat med tillträde 2019-04-01 och pågår till och med 2020-05-31

Rekryteringsprocessen påbörjas omgående och pågår löpande under hela ansökningsperioden.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 april 2019
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/204
Kontakt
  • Lina Strandberg, 0511-32925
Facklig företrädare
  • Åsa Lövgren, Vision , 0511-32396
  • Elisabeth Poulsen, Kommunal, 0511-32475
Publicerat 2018-12-07
Sista ansökningsdag 2018-12-31

Tillbaka till lediga jobb