Skara kommun, Förvaltningen för Service och Teknik

Förvaltningen för Service och teknik strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern för de som bor och verkar i Skara och Götene kommun. Vi ansvarar för lokalvård, kost, fastigheter, gator och parker.

Beskrivning

Som gatuingenjör hos oss bidrar du med din kompetens i frågor som handlar om drift, underhåll och projekt på gator och allmänna platser i Skara och Götene kommuner.

Du är projektledare och ansvarar för att driva förekommande investerings- och underhållsprojekt vilket bland annat kan innebära att handla upp, planera, följa upp och utvärdera ett projekt.

Du kommer ingå i en mindre arbetsgrupp tillsammans med andra ingenjörer och enhetschefer för den dagliga driften av kommunens utemiljöer.

Arbetsuppgifter

Förutom att driva projekt så hanterar du underhållsbeläggningar och konstbyggnader och utifrån kompetens, erfarenhet och intresse kan även andra ansvarsområden utvecklas.

Du är delaktig i utformning och granskning av plan- och projekteringsarbete, andra arbetsuppgifter är att delta i utvecklingsarbetet och följa utvecklingen inom branschen.

Eftersom arbetet som gatuingenjör innebär mycket kontakter med såväl leverantörer och allmänhet som interna kollegor, är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och har förmåga att lyssna och ta del av andras åsikter. Vi ser även att du är en driven person som har intresse av att följa utvecklingen inom branschen för att kunna vara med och utveckla verksamheten framåt.

Du deltar i avdelningens planerings- och utvecklingsarbete, både på kort och på lång sikt.

Som gatuingenjör kan du komma att ingå i vinterberedskapen som beredskapsledare.Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
- 3 års utbildning inom väg eller anläggningsteknik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
- Erfarenhet av arbete som beställare eller utförare inom anläggningsbranschen och intresse för drift- och underhållsfrågor.
- God kommunikationsförmåga och stor lyhördhet, du har lätt att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
- God datorvana och behärskar Office-paketet mycket väl.
- B-körkort.

Det är meriterande om du har: - erfarenhet inom områdena asfalt, vägbyggnad och broar.


Som person är du engagerad, driven och positiv med glimten i ögat vilket kan bidra till den goda och engagerade stämning vi har inom avdelningen. Du är självgående och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är lösningsorienterad och flexibel, du kan se möjligheter i förändringar.
Van att arbeta mot givna mål med fokus på resultat med sinne för hushållning. Du trivs att jobba i en politiskt styrd organisation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Villkor

Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/51
Kontakt
  • Mats Bäck, 0511-32205
Facklig företrädare
  • Nås genom kommunens växel, 0511-32000
Publicerat 2021-04-07
Sista ansökningsdag 2021-05-28

Wróć do ofert pracy