Skara kommun, Omsorgsförvaltningen

Tillsammans ger vi vård och stöd till invånare som av olika skäl behöver det. I verksamheten ingår exempelvis särskilda boenden, socialtjänst, hemtjänst, personlig assistans och anhörigstöd. Vi sätter individen i fokus och har ett gott bemötande. Vi tar tillvara på önskemål från de vi finns till för och deras anhöriga. Med ett respektfullt och lyhört bemötande bygger vi trygghet och kvalitet i verksamheten.

Vill du ha ett av sommarens roligaste jobb?

Vi jobbar med människor. Riktiga människor. Människor, precis som du som lever livet. Vill du hjälpa andra leva ett gott liv? Sök då sommarjobb hos oss inom äldreomsorgen i Skara kommun!

Arbetet innebär: 

Arbetsuppgifterna innebär att underlätta det dagliga livet för personer som på grund av ålder eller sjukdom behöver stöd för att klara sig i vardagen. Huvudprincipen är att utifrån brukarens beviljade insatser, självbestämmande och delaktighet ge stöd och hjälp. Arbetet består av stöttning och hjälp med personlig omvårdnad och serviceinsatser. 
Arbetstiden är vaken natt och tjänstgöringsgrad kan variera.  

Arbetet som sommarvikarie inom vård och omsorg är ett givande och utvecklande arbete med stimulerande arbetsuppgifter, där din personlighet är viktig!

Annonsen gäller följande verksamheter:

Särskilt boende/Korttidsboende

Du arbetar på ett särskilt boende eller korttidsenhet, där arbetar du på en avdelning med sju till elva boende. I ditt arbete ingår omvårdnad efter brukarens behov och önskemål. 

Nattpatrullen

Du är ett personligt stöd för den enskilde i dennes hem. I ditt arbete ingår omvårdnad efter brukarens behov och önskemål. Enheten kräver B-körkort. 

Skriv gärna i din ansökan om du har speciella önskemål om placering. Har du tidigare haft sommarjobb inom Skara kommun, skriv då vart i din ansökan. 

Kvalifikationer:

  • Vara minst 18 år
  •  Ha ett genuint intresse för människor
  •  Ha hög servicekänsla
  •  God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift

För vissa arbeten ska du ha B-körkort och vissa verksamheter kräver utdrag ur belastningsregistret. 

Vem är du? 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor som är i behov av hjälp och stöd. Du måste vara engagerad och lyhörd för omgivningens krav och behov. Vi behöver positiva medarbetare som ser möjligheter, i en verksamhet där ingen dag är den andra lik. Din insats är viktig!

Du måste våga ta egna initiativ och inte vara rädd för att ta i. Du arbetar i team och därför ställer vi höga krav på god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga.

Övrig information och förmåner 

Vi erbjuder dig ett tydligt introduktionspaket och kvalitetssäkrar ditt arbete genom obligatoriska introduktionsdagar. Du har möjlighet till förlängt arbete efter semesterperioden!
Urvalsprocessen påbörjas omgående och sker löpande under hela ansökningstiden, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 25
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/256
Kontakt
  • Jessica Marvén, 0511-32873
Facklig företrädare
  • Kommunal, Nåsviaväxeln
  • Vision, Nåsviaväxeln
Publicerat 2022-12-12
Sista ansökningsdag 2023-05-15

Tillbaka till lediga jobb