Skara kommun, Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling.

IFO består av fem enheter; Barn- och unga myndighet, Barn- och unga resurs, Vuxen myndighet, Vuxen resurs och Arbetsmarknadsenheten.

Vuxen myndighet söker sommarvikarierande receptionist/administratör.

Beskrivning

Vuxen Myndighet är organisatoriskt inom Avdelningen för Myndighet, Stöd och Behandling. Enheten består av enhetschef, förste socialsekreterare, administratör, boendekoordinator/boendelots, socialsekreterare som handlägger försörjningsstöd, mottagning av nyanländ och boendeärenden samt socialsekreterare som handlägger missbruk, socialpsykiatri och våld i nära relationer.

Vi söker dig som vill arbete i vår reception under sommaren.

Vi erbjuder dig ett roligt och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling. På Vuxen Myndighet kommer du ingå i en arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot besök och telefonsamtal till Omsorgskontoret, vara behjälplig med olika frågeställningar från besökare och kunna ge besökare rätt service. Det ingår även att ansvara för posthantering, fakturahantering och göra vissa beställningar. Arbetet präglas av ett gott bemötande och service till våra besökare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med administrativ påbyggnadsutbildning efter avslutade gymnasiestudier. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av arbete med att möta människor i utsatta situationer. Du behöver vara insatt i socialtjänstens olika verksamheter för att kunna lotsa personer till rätt instans. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och/eller från receptionsarbete, kundcenter eller liknande. Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt till dem du möter samt har förmåga att behålla lugnet i stressade situationer. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 8-10 veckor
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/48
Kontakt
  • Karin Enestig, Enhetschef, 0511-32579
Facklig företrädare
  • Nås genom kommunens växel, 0511-32000
Publicerat 2021-03-26
Sista ansökningsdag 2021-04-18

Retour aux postes vacants