Skara kommun, Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen har ett viktigt uppdrag, att erbjuda omsorg, stöd och service till kommunens invånare, och arbetar för att ligga i framkant bl.a. när det gäller teknik och utveckling.

Till vår hjälp har vi våra ledord

Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Ditt uppdrag

Då en av våra sjuksköterskor på kvällen går i pension, rekryterar vi nu en sjuksköterska till kvällstjänst.

Du arbetar var 3:helg och är ledig de flesta lätthelgsdagarna och röda dagar vilket innebär att du endast arbetar 3 stycken per år. 

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av ca 40 sjuksköterskor. Vi arbetar med kontinuitet och bra bemötande och värnar om att ge bästa möjliga vård och omsorg till våra vårdtagare. I arbetslaget arbetar alla tillsammans för en god arbetsmiljö och det kollegiala klimatet är mycket bra.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, ansvara för läkemedelshantering och dokumentering, handleda och stödja personal inom omsorgsförvaltningen i deras arbete. Du ansvarar för alla inskrivna i kommunal hemsjukvård tillsammans med en kollega.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet inom kommunal hälso-sjukvård. 

Du behöver vara självständig i ditt arbete och ha lätt för att samarbeta. Vi söker dig som är trygg i din profession och du ska vara mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Som sjuksköterska i Skara kommun är du en av våra ambassadörer och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dokumentation sker i procapita och patienterna finns på olika platser i kommunen, varav goda datorkunskaper och körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre. Hos oss har du rätt till en rökfri arbetstid. Tillsammans skapar vi ett bättre Skara!

Anställningen är tillsvidare på ca 75% eller enlig överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till kväll och helg. Heltidsmått är 36,33. Flexavtal finns.
Tillträde 2020-12-01 eller efter överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/110
Kontakt
  • Johanna Bohrén, 0511-32398
Facklig företrädare
  • Representant från Vårdförbundet nås via växel , 0511-32000
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-10-04

Zurück zu Stellenangeboten