Skara kommun, Förvaltningen för Service och Teknik

Förvaltningen för Service och teknik strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern för de som bor och verkar i Skara och Götene kommun. Vi ansvarar för lokalvård, kost, fastigheter, gator och parker.

Beskrivning

Avdelningen för Gata/Park ansvarar för Skara och Götenes gator och parker. Inom avdelningen arbetar ca 40 medarbetare och leds av en avdelningschef och två enhetschefer. Som driftpersonal är du underställd enhetschefen för Gata tillsammans med övrig personal på enheten.
Till vår hjälp har vi våra ledord
Tillsammans och framåt - Mod och initiativ - Engagemang och service

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår i huvudsak drift- och underhåll av Skara och Götene kommuns gator, cykelvägar och andra allmänna platser.Du kommer utföra alla förekommande arbetsuppgifter inom Gata/ Park området som exempelvis renhållning, vintervägsunderhåll, , trafikanordningar och beläggningsunderhåll , utförande av anläggningsarbeten av varierande storlek kan också vara en del av arbetsuppgifterna. Även arbetsuppgifter inom parkområdet kan förekomma såsom gräsklippning, trimning och röjning m.m.

Du samarbetar med övrig driftpersonal och ingenjörer på avdelningen. I tjänsten ingår även kontakt med leverantörer av varor och tjänster.

Vinterberedskap ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer


För att lyckas i rollen behöver du

- Ha relevant utbildning inom området och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- B och C  körkort är ett krav, och lastmaskinskort är det meriterande.


Vem är du?
Genom samarbete, nytänkande och ett stort servicefokus vill du vara med och utveckla Skara och Götene kommuner till att bli en bättre stad att bo, leva och verka i.
Som driftpersonal är du förvaltningens ansikte utåt, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och mån
om att hålla en hög kvalité i det arbetet du utför. Du trivs att arbeta såväl på egen hand som i grupp tillsammans med andra.
Du ska vidare ha vilja och förmåga att ta stort eget ansvar, arbeta självständigt samt vara lösningsfokuserad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Vi är professionella med stort servicefokus. Vi vågar genom att ta för oss och vill hela tiden bli bättre.

Rekrytering och urval sker löpande under ansökans gång.

Arbetet bedrivs både i Skara och Götene kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/108
Kontakt
  • Anders Gerhardsson Enhetschef, 0511-32165
Facklig företrädare
  • Marita Svensson, Kommunal, 0511-328 81
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-10-01

Zurück zu Stellenangeboten