Skara kommun, Omsorgsförvaltningen

Tillsammans ger vi vård och stöd till invånare som av olika skäl behöver det. I verksamheten ingår exempelvis särskilda boenden, socialtjänst, hemtjänst, personlig assistans och anhörigstöd. Vi sätter individen i fokus och har ett gott bemötande. Vi tar tillvara på önskemål från de vi finns till för och deras anhöriga. Med ett respektfullt och lyhört bemötande bygger vi trygghet och kvalitet i verksamheten.

Vill du ha ett av sommarens roligaste jobb?

Vi jobbar med människor. Riktiga människor. Människor, precis som du som lever livet. Vill du hjälpa andra leva ett gott liv? Sök då sommarjobb hos oss på sjuksköterskeenheten i Skara kommun!

Arbetet innebär:

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av ca 45 sjuksköterskor. Vi arbetar med kontinuitet och bra bemötande och värnar om att ge bästa möjliga vård och omsorg till våra patienter. I arbetslaget arbetar alla tillsammans för en god arbetsmiljö och det kollegiala klimatet är mycket bra.

Som legitimerad sjuksköterska blir dina arbetsuppgifter bland annat att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, ansvara för läkemedelshantering och dokumentation, handleda, stödja och delegera personal inom omsorgsförvaltningen i deras arbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med andra professioner som finns runt patienten och kontakter med andra vårdgivare inom kommun, primärvård och region.

Som sjuksköterskeassistent arbetar du självständigt och med att utföra delegerade arbetsuppgifter, där sjuksköterskor är dina mentorer. Din arbetstid är förlagd på dagtid. 

Kvalifikationer:

  • Legitimerad sjuksköterska eller med minst godkända betyg läst till och med termin 4 på Sjuksköterskeprogrammet
  • Goda datorkunskaper är ett krav
  • B-körkort är ett krav

Vem är du?

För att lyckas i din roll bör du kunna arbeta självständigt, vara flexibel i ditt planerande av arbetsdagen och du bör ha lätt för att samarbeta i team. Du är trygg i din profession och du ska vara mån om både kvalitet och patientsäkerhet samtidigt som du uppskattar ett nära samarbete med kollegor. Som sjuksköterska i Skara kommun är du en av våra ambassadörer och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast. Tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/258
Kontakt
  • Josefine Thimberg, 0511-32686
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Nåsviaväxeln
Publicerat 2022-12-12
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb